Accessory harjoitusohjelma

Olen koonnut tähän harjoitusohjelmaan lantion aluetta, hartiarengasta, nilkan ja jalkaterän toimintaa sekä rangan liikkuvuutta, voimaa ja hyvinvointia kehittävän kokonaisuuden.

Kaikista liikkeistä on saatavilla 3 eri tasoista liikevariaatiota ja harjoitusohjelmasta riittää sinulle hyötyä jopa 12 viikoksi. Aloita helpoimmasta liikevariaatiosta ja etene 3 viikon jälkeen seuraavaan liikevariaatioon.

Voit yhdistää liikkeet yhdeksi pidemmäksi treeniksi tai valita liikkeitä teemoittain oman treenin päätteeksi. Suosittelen tekemään treenin / kaikki liikkeet 2x/viikko parhaan hyödyn saamiseksi.

Ohjelma sisältää kaksi treeniä viikossa. Yksi treeni on kestoltaan 20-30 minuuttia.

Tarvittava välineistö:
– minikuminauha
– penkki
– tanko
– kahvakuulat/käsipainot
– pidempi ohut kuminauha

Ohjelma on suunniteltu aktiiviliikkujille, tavoitteellisesti harrastaville treenaajille sekä kilpaurheilijoille lajista riippumatta huoltavaksi harjoitteluksi osaksi omaa treeniviikkoa. Treenit on suunniteltu niin, etteivät ne vähennä suorituskykyä muussa harjoittelussa vaan päinvastoin. Treenit soveltuvat myös juniori-ikäiselle, mutta vaativat liikkeet vaativat keskittymistä.

69,00 

Muita tuotteita

IMG_0030

Luontaisen liikkeen ohjelma

Haluatko päästä eroon kireyksistä ja vahvistaa samalla olkapäitä, hartioita ja selkää ilman kipuja?

Ohjelmassa on huomioitu ihmisen luontaiset liikemallit, yleisimmät liikuntaelinvaivat sekä urheilullisen suorituskyvyn edistäminen.

 

IMG_0162

Kaikki irti pakarasta

Ohjelma jolla saat kaiken irti lonkan lihaksistosta, etenkin pakarasta.

 

_DSC5541

HUIPPUVALMISTELU TOIMINNALLISEEN HARJOITTELUUN

Huomattavat parannukset tuloksiin ja suorituskykyyn vain alkulämmittelyä muuttamalla on todennetusti mahdollista saavuttaa huippuvalmistelu-ohjelman avulla.

0I7A4773

AKTIVOIVA KUMINAUHA ALKULÄMMITTELY

Valmiiksi suunniteltu aktivoiva alkulämmittely auttaa valmistamaan kehosi tehokasta harjoittelua varten.