Accessory harjoitusohjelma

Olen koonnut tähän harjoitusohjelmaan lantion aluetta, hartiarengasta, nilkan ja jalkaterän toimintaa sekä rangan liikkuvuutta, voimaa ja hyvinvointia kehittävän kokonaisuuden.

Kaikista liikkeistä on saatavilla 3 eri tasoista liikevariaatiota ja harjoitusohjelmasta riittää sinulle hyötyä jopa 12 viikoksi. Aloita helpoimmasta liikevariaatiosta ja etene 3 viikon jälkeen seuraavaan liikevariaatioon.

Voit yhdistää liikkeet yhdeksi pidemmäksi treeniksi tai valita liikkeitä teemoittain oman treenin päätteeksi. Suosittelen tekemään treenin / kaikki liikkeet 2x/viikko parhaan hyödyn saamiseksi.

Ohjelma sisältää kaksi treeniä viikossa. Yksi treeni on kestoltaan 20-30 minuuttia.

Tarvittava välineistö:
– minikuminauha
– penkki
– tanko
– kahvakuulat/käsipainot
– pidempi ohut kuminauha

Ohjelma on suunniteltu aktiiviliikkujille, tavoitteellisesti harrastaville treenaajille sekä kilpaurheilijoille lajista riippumatta huoltavaksi harjoitteluksi osaksi omaa treeniviikkoa. Treenit on suunniteltu niin, etteivät ne vähennä suorituskykyä muussa harjoittelussa vaan päinvastoin. Treenit soveltuvat myös juniori-ikäiselle, mutta vaativat liikkeet vaativat keskittymistä.

 

Osta valmennus nyt etuhintaan – saat materiaalit oston jälkeen suoraan sähköpostiisi ja ne jäävät sinulle täysin omaksi käyttöön. Etuhinta voimassa 17.10. klo 23:50 asti!

69,00 

Muita tuotteita