Nopeuslajien MAS- (maximun aerobic speed) juoksuohjelma

Tämä ohjelma on luotu kehittämään sinun korkean intensiteetin juoksukapasiteettia ja nopeampaa palautumista. Ohjelma toimii hyvänä pohjana esimerkiksi off-seasonilla ennen pre-seasonia tai kun halutaan nostaa lajinomaista suorituskykyä.

Tarvitset: 1600m mitattu matka lähtötason mittaamista varten, urheilukellon, josta seurataan aikaa ja sykettä (ja nopeutta) sekä oman maksimisykkeesi (mitattu tai 220 – ikä). Harjoitukset on hyvä tehdä 400m juoksuradalla tai jalkapallokentällä (pitkä sivu n. 100m), mutta mikä tahansa paikka kelpaa missä pystyt matkaa mittaamaan (esim. katulamppujen väli 25m).

Ohjelma sisältää esimerkki viikkorungon. Esimerkki viikolla on neljä harjoitusta viikossa, mutta harjoitusten määrän voi sovittaa omaan harjoitusviikkoon sopivaksi.

 

Osta valmennus nyt etuhintaan – saat materiaalit oston jälkeen suoraan sähköpostiisi ja ne jäävät sinulle täysin omaksi käyttöön. Etuhinta voimassa 17.10. klo 23:50 asti!

69,00 

Muita tuotteita

IMG_0030

Luontaisen liikkeen ohjelma

Haluatko päästä eroon kireyksistä ja vahvistaa samalla olkapäitä, hartioita ja selkää ilman kipuja?

Ohjelmassa on huomioitu ihmisen luontaiset liikemallit, yleisimmät liikuntaelinvaivat sekä urheilullisen suorituskyvyn edistäminen.

 

IMG_0162

Kaikki irti pakarasta

Ohjelma jolla saat kaiken irti lonkan lihaksistosta, etenkin pakarasta.

 

_DSC5541

HUIPPUVALMISTELU TOIMINNALLISEEN HARJOITTELUUN

Huomattavat parannukset tuloksiin ja suorituskykyyn vain alkulämmittelyä muuttamalla on todennetusti mahdollista saavuttaa huippuvalmistelu-ohjelman avulla.

0I7A4773

AKTIVOIVA KUMINAUHA ALKULÄMMITTELY

Valmiiksi suunniteltu aktivoiva alkulämmittely auttaa valmistamaan kehosi tehokasta harjoittelua varten.